Jan W. Klijn

Geboortedatum:

22 • 11 • 1940 (te Giessendam)

Burgelijke staat:

Gehuwd
(3 dochters en 3 zonen)

Geloofsovertuiging:

Protestants - Christelijk Gereformeerd
Jan W. Klijn had van jongs af aan al de behoefte om gebeurtenissen op papier te zetten. Sterke behoefte om met woorden te stoeien, te worstelen om een goed verhaal te maken. Al zijn boeken en verhalen komen tot stand door stevig spitwerk.

Loopbaan

Vanaf 14 jarige leeftijd in de handel.Op 22 jarige leeftijd zelfstandig ondernemer geworden.In 1997 de zaak verkocht en sindsdien bedrijfsadviseur.

Vanaf 1999 aandeelhouder bij Johan de Heer, muziekzaak te Sliedrecht. Speelt dagelijks orgel en piano. Groot liefhebber van klassieke muziek, zang (ook Gregoriaans), orgel, piano en strijkinstrumenten.
 
Sinds 1978 schrijver van boeken. Lang daarvoor schrijver van korte verhalen en reisverhalen voor o.a. "De Schakel", later "De Gezinsgids". Ook talrijke bijdragen in dagbladen en andere media.

"Tevens moet een boek een thema bevatten: Zakelijk - verantwoord leven - het licht MOET winnen - geloofsovertuiging. Al deze onderwerpen wil ik de lezer laten zien."

Sport

Jan W. Klijn sport minimaal 5 tot 6 uur per week. Dat loopt uiteen van schaatsen, tennissen, zwemmen en fietsen tot wandelen.

Lezen

Jan W. Klijn leest bij voorkeur historische romans van Spurgeon en andere bekende godsdienstige schrijvers. Ook oorlogsboeken en romans als bijvoorbeeld "Oorlog en Vrede" van Tolstoj.

Visvijver

Verder heeft hij een visvijver met 35000 liter inhoud. Daarin zwemmen ongeveer 40 vissen, van steur tot koi. Door 24 uur per dag te filteren is het water kristalhelder. Een waterval maakt het compleet.

Contact

Wilt u meer informatie over de boeken van Jan W. Klijn?
Dan kunt u bellen naar:
06-533 92 550 (niet op zondag)
Algemene voorwaarden