NieuwsoverzichtBoek nr. 40: ‘DE HEER REGEERT’

Nieuw boek

Boek nr. 40: ‘DE HEER REGEERT’

Eind oktober van dit jaar verschijnt er bij uitgever Kok weer een titel. Deze keer heel anders dan gewend. Zeven spannende, hoogst merkwaardige verhalen. Deze verhalen vertellen gebeurtenissen die dankzij besturing van de Heere goed afliepen. Dat wil zeggen, achteraf bezien. Voor die tijd dacht ik het er zelf goed van afgebracht te hebben. Tijd leert dingen in een ander daglicht te stellen. Vandaar de titel, ’DE HEER REGEERT’. Het worden ongeveer 250 pagina’s.
Lees verder

Vooral op zakelijk gebied wordt ook opening van zaken gegeven. Dat gebeurde nog niet eerder op deze wijze. Dat maakt het boek dubbel interessant voor hen die van zakendoen houden. Ook over de landen zelf en leefomstandigheden aldaar worden tippen van sluiers opgelicht. Tevens werken een aantal pagina’s met kleuren en zwart wit foto’s verhelderend. 


De verhalen spelen zich af in Italië, Brazilië, Turkije, Canada-Amerika, Malawi, Frankrijk. ‘Kantje Boord’, speelt zich ‘thuis’ af. Kortom, een boek waard minimaal gelezen te worden, maar nog beter in bezit te hebben.


Het is boek nummer 40. Een mooi rond getal. Misschien een afronding? Hoewel…! Op 1 januari van 2020 zette ik de eerste zinnen op van een boek dat hoogstwaarschijnlijk niet openbaar zal worden uitgegeven. De titel is ‘VAN GESLACHT TOT GESLACHT’. Een titel die voldoende zegt. Maar het nageslacht wil hun verhaal tot op heden niet in de openbaarheid. En dat respecteer ik uiteraard. De tijd zal leren hoe dit allemaal gaat verlopen. Er komen ook foto’s in.  


Schrijven, prachtig werk waar veel tijd in gaat zitten. Dat is trouwens bij ieder boek het geval. Totaal al snel een jaar. Maar mooiere tijdsinvulling is er niet. Bovendien, gewillige arbeid valt niet zwaar. Wel slechts zolang God ons gezondheid geeft, dus DV.‍

Contact

Wilt u meer informatie over de boeken van Jan W. Klijn?
Dan kunt u bellen naar:
06-533 92 550 (niet op zondag)
Algemene voorwaarden