Reactie toevoegen

Naam
E-mail adres
Bericht

22-09-2017 08:21:25
Willem Nap schreef:
Beste Jan en Ali het was leuk om jullie weer te ontmoeten in Nederland -erg gezellig !
We hebben je boek "Voor Anker" gelezen en wisten wel van paar dingen wat bv in Zuid Afrika was gebeurd maar vonden het ook erg mooi om te lezen het verloop van jullie jaren tezamen enz.
Wij wensen jullie nog vele jaren zamen in gezondheid toe en Gods zegen.
Jan ik heb niet je nieuwe email adres vandaar dat ik het hiermee stuurd.
Hartelijke groeten van Willem en Ria Nap Zuid Afrika03-05-2017 20:43:03
Mevrouw.Elsa de Roode-Vrieling schreef:
Beste Meneer Klijn,Vol goede moed was ik aan het boek begonnen door u geschreven.Het betreft hier de familiekroniek Voor Anker.In het begin had ik diep medelijden met het kleine jochie Jaap ongetwijfeld werden die gevoelens opgeroepen door mijn moederhart.Ben moeder van twee meisjes,en twee jongens.Onze jongste zoon is acht jaar,en heeft het syndroom van down en heet ook Jaap.Waarschijnlijk dat ik me zo aangetrokken voelde door Jaap uit het boek Maar . gaande weg verdween dat gevoel voor Jaap uit het boek Eerlijk gezegd werd ik een beetje moe van de drammerigheid in zijn karakter.Ja,die karaktereigenschap heeft hem geen windeieren gelegd,dat is waar Maar ik moest mij denkbeeldig toch regelmatig inhouden om deze dekselse Jaap niet eens ferm over de knie te nemen.Bewondering voor uw manier van schrijven,en zaken doen Mijn respect en bijzondere waardering gaan toch uit naar de verstandige,rustig door gaande,Aleida Want wat moet dat een klus geweest zijn voor haar,ook al deed ze dat met alle liefde ,. Warme groet Elsa de Roode


29-07-2016 12:33:19
Jan schreef:
Meneer en mevrouw Klijn (Groot )

Ik heb pas het boek voor Anker gelezen , wat een inhoudsvol boek met waarde voor de zakelijke wereld .
Heel interessant en boeiend en verwondering . Wat heb u met uw vrouw een druk leven gehad en toch vol met uitkomsten die u zelf niet had gedacht maar door hogerhand zijn bestuurd en verrassende momenten. Zelf hebben we ook een zaak en een paar voorbeelden uit uw boek heb ik toegepast in de praktijk , en het werkt . Meneer en mevrouw Klijn het ga u goed , het aardse valt weg maar de eeuwigheid kom er aan , en dat is het noodzakelijkste van het leven om daar deel aan te mogen krijgen om die God te mogen leren kennen voor de eeuwigheid . Jan30-03-2016 21:39:04
Gerson van Vliet schreef:
Beste heer Klijn,

zo'n anderhalf jaar geleden heb ik 'Voor anker' gekocht en zo ongeveer in één keer uitgelezen. Ik ben het boek nu voor de tweede keer aan het lezen, en ook nu weer kan ik hem telkens moeilijk wegleggen. Vooral de gedeelten die gaan over de manier waarop Jasper z'n bedrijf opgebouwd heeft en de relatie met z'n vader vind ik erg interessant en mooi. U hebt en had een boeiend leven. Nog vele gezonde jaren toegewenst met uw vrouw, en bedankt voor het leesplezier!

Gerson van Vliet
Langerak28-02-2016 17:12:26
piet van der wouden schreef:
beste jan zojuist heb ik het boek voor anker uigelezen en ben van onder de indruk hoe u het voor elkaar hebt gekregen door hard te werken .
Ik heb alle respect voor u , en uw vrouw ali die dan altijd achter u stond met wat u deed.
m.v.g. Piet van der wouden uit schoonhoven06-02-2016 19:26:25
Jan huijser schreef:
Jan met nederland zingt kom je regelmatig in beeld en Wil ging een kijken of ze jou kon vinden en
Jawel het lukte groeten van Wil en Jan Huijser03-08-2015 15:19:08
Ria ten Brinke schreef:
Ha Jan,

Mijn an maar weer eens verrassen om te ontspannen in een boek van jou!! ( we hebben ze allemaal!) en sssttt ik lees ze ook daarna allemaal.
Heel veel liefde gezondheid Gods zegen in alles.
Hartelijke groetjes Evert Jan & Ria uit Gouda24-11-2014 22:05:52
Bert Monster schreef:
‘Googling’ on line never ceases to surprise me, no matter what the subject. Just last week a chance search led me to following story ‘Zwijgzame boer Henk was grote held’ and there was a picture of my uncle Bertus J. Monster with his verzetsfriend Henk Rijneveld. Now I knew that my uncle (d. May 23, 2009) had been active in the Dutch Underground during the war and was decorated with the Medal of Freedom, Cross of knight of the order of Merit of the Republic of Poland, Silver laurel leaf emblem and verzetsherdenkingskruis. However , I actually know very little about his exploits during the war. Later when I ‘googled’ the reference to ‘verzetsgroep Groot-Ammers’ in the above article that I was directed to your interesting website. This is how I came across your books for the very first time.
Naturally living here in Canada (since 1954) local access to Dutch authors and books is extrememly limited. What has peaked my interest about your writings are the stories about the Dutch underground in Holland during World War II. Might it be that your books Dorp in Verzet and Oorlogstijd langs de Lek might finally provide me with some interesting details of that time and place and perhaps even make reference to my uncle?

As far as I can tell the two books in question, are not available as e-books and can only be obtained in printed form and cannot be purchased directly in Canada from any of the major on-line book stores such as Amazon.20-10-2014 21:23:31
Pieter Kerkwijk schreef:
Ha Jan. Ik ga je boek zeker kopen. Ben zeer benieuwd naar de inhoud. Geniet van de stromende Lek en de indrukwekkende vergezicht met name over de krimpenerwaard. Zeker in de komende herfstmaanden. Er is een Frans chanson, waarvan de beginregels luiden: Ik hou van de herfst, waarin men de druiven perst tot wijn. Welke mijn zwaar hoofd doet verlichten. Dag Jan


06-08-2014 09:11:47
Peter Groenewegen schreef:
Beste Jan, een prachtige site! Ik hoop dat u nog lang actief mag blijven in goede gezondheid, samen met uw dierbaren.


28-07-2014 09:01:08
Martijn Borsje schreef:
Prachtige nieuwe website! Ik kijk uit naar het nieuwe boek. Mooi om te zien dat de boekenreeks nog niet af is. Veel succes met alles!


25-07-2014 22:19:39
Wim en Dinanda Alblas schreef:
Beste Jan,

De website is prachtig geworden en we kijken uit naar het nieuwe boek!09-05-2012 00:00:00
Corrie schreef:
Vandaag via de website om 12.41 drie boeken besteld. Om 16:30 zijn ze al afgeleverd. Wat een service, geweldig.
Nog nooit ergens mee gemaakt, super.02-11-2011 00:00:00
Peter en Karin Overduin schreef:
Dag Jan en Ali,
In het afgelopen jaar mochten we elkaar regelmatig ontmoeten. Onze wortels uit het verleden werden bevestigd in een vriendschap. Op jouw vraag om over ons een boek te mogen schrijven hebben we ja gezegd. Het resultaat is "Overheidsdienaren" geworden. Knap zoals het geschreven hebt. Uren heb jij je verdiept in politiewerk en in ons als persoon. De reakties zijn dat het boek in één adem wordt uitgelezen. Dan is het dus goed geschreven. Dank voor je inspanningen en gesprekken. Dank aan Ali voor de verzorging! Dank voor jullie vriendschap. In de hoop dat we nog lang van elkaar mogen genieten in liefde en met vriendschap!31-10-2011 00:00:00
Merejo Grimmius schreef:
Hallo Jan.
Ik heb vorige week bij het koor (inspire2LiveChoir) het boek Overheidsdienaren gekocht. Er komen voor mij heel herkenbare dingen in voor. Mooi verhaal over 2 bijzondere mensen.29-06-2011 00:00:00
Nelly Herruer schreef:
Beste meneer Klijn,
Vanmorgen (in de bibliotheek van Alblasserdam) heb ik genoten van Uw boeiende vertelkunst. Zonet heb ik op internet de EO-film gezien die van U in okt 2009 gemaakt is. Ik ga beslist Uw boeken lezen! Nogmaals bedankt voor de fijne ochtend.
Een vriendelijke groet Nelly.13-04-2009 00:00:00
John Reugebrink schreef:
Geachte meneer Klijn.

Al vele keren ben ik met uw boeken uit de bibliotheek gekomen en heb steeds met veel plezier ze meestal in één adem uitgelezen.
De Jasper serie heb ik erg van genoten(vooral om dat het over uzelf ging) en het laatste boek wat ik van u heb gelezen is Rinus,de koene ridder.
Ook het vervolg daarop wil ik graag lezen.
Ook moord in de Alblasserwaard vond ik erg goed.
Ik vind uw boeken zeer herkenbaar,vooral om dat veel boeken in onze streek afspelen.

Zelf ben ik ook wel creatief, ik heb n.l. mijn eigen videobedrijf onder de naam Sun video Papendrecht.
Daar naast heb ik een baan als postbode in Papendrecht.

Ik vind het leuk om een berichtje achter te laten in uw gastenboek en hoop nog veel van uw werk te mogen lezen.

Met vriendelijke groet

John Reugebrink
Papendrecht12-03-2009 00:00:00
Thirza schreef:
Hé opa!
wat leuk dat er alweer een vervolg op oorlogstijd langs de lek komt! Ik ben echt trots op u! :):):):):)
Liefs Thirza. :)09-03-2009 00:00:00
Wouter van Turenhout schreef:
Beste mijnheer Klijn,

Na al uw boeken met plezier te hebben gelezen, had ik het gevoel met een bereisd schrijver van doen te hebben.
Nu kreeg ik via de bibliotheek van de ger.gem. H`veld uw nieuwe boek Oorlogstijd langs de Lek in handen, ook weer een mooi boek lijkt mij.
Al lezende kwam ik bij hoofdstuk 3 (blz.34) daar zag ik iets staan wat ik van een wereldreiziger als dhr.Klijn niet verwacht had, hier werd gesteld dat Rijsoord een klein plaatsje in de Hoeksewaard is.
Dit is echter een plaatsje op het eiland IJsselmonde tegenwoordig behorend bij Ridderkerk en ligt in de driehoek Zwijndrecht-Barendrecht-Ridderkerk.
Zie bijvoorbeeld: http://nl.wikipedia.org/wiki/Rijsoord
Met vriendelijke groeten,
Wouter van Turenhout

<i><B>Reactie Jan W. Klijn:</b></i>
Beste Wouter,
Allereerst bedankt dat je mijn boeken leest en daar waardering voor hebt.
Tja, en dan de miskleun. Inderdaad dacht ik dat Rijsoord Hoeksewaard was, maar ik weet ook wat jij schrijf, namelijk dat het dicht bij Zwijndrecht/ Barendrecht/ Ridderkerk ligt. Je zult ongetwijfeld gelijk hebben als je het eiland Ijsselmonde noemt. Maar valt dat eiland dan niet onder de Hoeksewaard zo vraag ik me af?
Zo het er nu uit ziet komt er een 2e druk, en dan moet dit soort fouten worden gecorrigeerd, dus ik ben blij dat je me erop attendeert. Uiteraard ga ik het nazien.
Hartelijk dank voor je reactie. DV in augustus verschijnt deel 2, Overwinning.28-05-2008 00:00:00
Tine Oosterom-Alblas schreef:
Beste Meneer Klijn,

Gisteren mocht ik van Annelies de boeken uitreiken aan de winnende leerlingen. Ze zijn er erg blij mee. Zelf kijk ik nog met veel plezier terug op de les dat u bij ons te gast was. Heel bijzonder vond ik dat u bepaalde dingen zo mooi weet te verwoorden en op een boeiende manier antwoorden gaf op de vragen die u gesteld werden. MvG Tine Oosterom17-03-2008 00:00:00
Wim Alblas schreef:
Hallo meneer Klijn,

Leuk dat wij uw nieuwe "aanwinst RINUS" weer heb gekregen.
Wij hebben het met plezier gelezen vooral de slimme, handige, zakelijkheid spreken mij enorm aan.

Met vriendelijke groet,
Wim,Dinanda, Elze-Roza en Vera-Dine11-02-2008 00:00:00
martin mans / dan kwekel schreef:
dear jan,

many greetings from white caladonia (usa)!
we had beautiful concerts in full churches!
people enjoyed it very well!

see you soon!

Dan and Martin11-02-2008 00:00:00
J. Rikkers schreef:
Beste Hr Klijn,
Ik heb al veel van u boeken gelezen, ik heb het idee dat de jasper serie u levensbeschrijving is.
Via kennis Jan Verhoeven kan ik nu meer boeken van u lezen omdat hij een uitgebreide bibliotheek heeft met veel boeken van Dhr Klijn. Ik hoef zelfs geen pas mee te nemen. Veel succes met schrijven.
U heeft een mooie uitgebreide website, met mooie foto’s.
Met vriendelijke groet,

Jan Rikkers uit Capelle aan den ijssel06-02-2008 00:00:00
Karel Broer schreef:
Beste heer Klijn.
Hartelijk dank voor het boek dat ik mocht ontvangen naar aanleiding van het concert in Ede. Fijn dat u en uw vrouw zo hebben genoten van orgelspel,panfluit en zang.
We hopen u nog vaker te mogen ontmoeten op een van onze concerten.
Het allerbeste toegewenst,
Gr Karel Broer.20-01-2008 00:00:00
Andries stigter schreef:
Beste heer klijn,
Hartelijk dank voor het mooie boek dat ik heb mogen ontvangen n.a.v. concert in Ede.
Het is werkelijk prachtig geschreven.
Het allerbeste toegewenst.
Andries Stigter.18-01-2008 00:00:00
Werner de Vos schreef:
Wat leuk dat u het zo naar het zin heeft gehad bij het concert van Martin Mans en zijn ensemble in Ede op tweede kerstdag. Nog leuker is natuurlijk dat we van u een boek mochten ontvangen als blijk van waardering. Hartelijk dank daarvoor!

We hebben met groot plezier in die prachtige oude kerk in Ede gezongen en hopen u spoedig weer een keer te ontmoeten bij een volgend concert.

Met vriendelijke groet,
Werner de Vos

17-01-2008 00:00:00
Johan Krins schreef:
Beste Jan en Ali,
Wat enotm leuk om, als waardering voor ons optreden in Ede,van jullie een boek te mogen ontvangen. Ik weet Jan dat je van zingen houdt en dat je een goede 1e tenor bent. We stonden naast elkaar bij het GNMK. Ik hoop jullie vaker bij onze concerten te mogen ontmoeten en ik wens jullie beiden alle goeds. De zangkunst is voor mij een passie, zeker als er dan een dirigent als Martin voor staat!
Hartelijke groet,
Johan Krins.
-----
Dag Johan,

Bedankt voor je reactie. Ik hoop dat je tijd kan vinden om mijn boek te lezen. Martin leest nooit, ( zegt hij!!!) maar laat jij je die andere belevingwereld niet ontnemen, en lees!!

Zingen is inderdaad heerlijk om te doen Johan. Mijn longen doen van tijd tot tijd een beetje raar, en daarom moet ik 2 x per dag een soort ontstekingsremmer inademen. Niet erg natuurlijk, maar die rotzooi tast mijn stembanden aan. Daardoor is voor mij zingen, goed zingen tenminste, onmogelijk. Maar ga jij lekker door, en maak het Martin lastig door nog beter te zingen dan hij verwacht. Dan kan hij niets meer zeggen, en dat zou een hele opgave voor hem zijn.

Succes,

Je (oud)(e)koormaat Jan.
------
Beste Jan,

Mij hoefde je niet aan te sporen om te gaan lezen want dat deed ik al. Ik heb met ontzettend veel plezier en stijgende verbazing, je boek(en) gelezen. Fantastisch hoe jij je hebt verdiept in de Turkse culturen hoe je verbinding hebt gelegd tussen de verschillende religies. Het boek over Gerrit Abbring heb ik met grote belangstelling gelezen als ook het verhaal van Jan Tournier. Mijn moeder heette Gaillard. Dat zegt waarschijnlijk voldoende!

Ik had nooit van jou als schrijver gehoord en zo zie je maar wat een concert teweeg kan brengen. Zeker zal ik nog andere boeken van jou hand lezen want ik houd van je stijl en inhoud.

Ik ben geboren op de Noord-Veluwe en de plaatselijke predikant in Oosterwolde was, jawel, ds.Abbring.

Ontvang de hartelijke groeten,
Johan.15-01-2008 00:00:00
jan Breugem schreef:
Beste Jan,
De spontane reactie met een boekengift n.a.v. het concert in Ede waardeer ik zeer.
We hopen nog meer van deze concerten te mogen geven en dat een ieder ervan mag genieten.
vr.gr.jan.14-01-2008 00:00:00
Evert ten Brinke schreef:
Beste Jan Willem Klijn,

Al de boeken heb ik onderhand gelezen. mn vrouw ook. echt genieten, ook zo mooi hoe je t geloof verweeft in je boek bv voeten op de rots. heel mooi!! ga dv maar door met schrijven!!!! de nootjes waren heerlijk, maar hier geniet ik zeker niet minder van. een H Groet, Evert & Ria ten Brinke Bodegraven.13-01-2008 00:00:00
H Vervoorn Noordeloos schreef:
beste meneer klijn
ik vind uw boeken erg fijn om te lezen ze boeien mij en zijn ook nog spannend. de jasper serie was mooi en de moord in de alblasserwaard was spannend levensstrijd was erg mooi ga zo door
m vr gr H Vervoorn Noordeloos13-01-2008 00:00:00
H Vervoorn Noordeloos schreef:
beste J.W Klijn
ik lees met veel plezier uw boeken ze boeien mij enorm vooral hoe u over de alblasserwaard schrijft. de jasper serie vond ik prachtig en de moord in de alblasserwaard vond ik echt gaaf ik hoop dat u nog van deze boeken schrijft.levensstrijd heb ik ook al gelezen helemaal goed.
met vr groet H Vervoorn Noordeloos09-01-2008 00:00:00
Cock van der Zwaard schreef:
Beste men. Klijn
War fijn om zo’n reactie te horen over het concert in de oude kerk te Ede, waarvan ik ook het geluk heb om daar aan mee te mogen werken. En dan persoonlijk een boek van u te mogen ontvangen maakt het nog mooier.
WE doen het met veel plezier,ook onderling is er een sterke band die we niet graag zouden willen missen. Ook de samen werking met Martin is heel bijzonder hij leert ons zoveel dat je wel entousiast gemaakt wordt om te zingen.Ik wil u heel hartelijk bedanken voor uw geschenk aan ons,en ik hoop u persoonlijk eens te ontmoeten op een concert.
Hartelijke groeten Cock van der Zwaard
1e tenor T.M.M.F.05-01-2008 00:00:00
Thirza schreef:
lieve opa,
ik vind het heel erg leuk dat u een nieuw boek gaat maken over de oorlog!
vooral dat u ons er zoveel over verteld enzo.
nou dat was het.
liefs van Thirza.16-11-2007 00:00:00
J.Buijs schreef:
dag mijnheer Klijn,
Ben vandaag voor het eerst op uw site ach dan gaan mijn gedachten terug naar begin jaren 90. Ik was toen chauffeur en heb vele malen bij uw bedrijf geladen om het bij klanten weer te bezorgen . Met plezier en liefde gedaan. Maar door omstandigheden moest ik daarmee stoppen. Vele malen uw boeken gelezen vooral de jasper serie waar mijn gedachen weer met weemoed aan die tijd terug gingen. Ik mail u zomaar of dit de bedoeling is weet ik niet van dit kontakt maar emotie komt los en dan type je wat inje hart komt. Ga door met schrijven . Uw boeken hebben een goede inhoud voor het zakelijke leven .Misschien wat meer geestelijke. maar ja dat is persoonlijk. Vr. Gr. J.Buijs

<i>Reactie van Jan W. Klijn</i>
Bedankt voor uw bericht heer Buijs. Fijn dat u van mijn boeken geniet. Tja, en dan het leven zelf. Overal komt een einde aan in dit tranendal. Ons naarstig voorbereiden op wat komen gaat is zeer belangrijk en noodzakelijk. Dat u daarin gesterkt mag worden is mijn oprechten wens. Hopelijk hebt u toch ook nog zaken waarvan u genieten kan. Ook dat mag nietwaar?

Hartelijke groet,
Jan W. Klijn03-10-2007 00:00:00
geert romeijn schreef:
geert romeijn


20-06-2007 00:00:00
Cora van den Heuvel schreef:
Hallo Jan,

Wat leuk om U op deze manier weer eens te "ontmoeten". Het is alweer 27 jaar geleden dat U met vol trots uw eerste boek lanceerde en ik (en mijn toenmalige collega’s)één van de eerste was die het mocht ontvangen. En zie nu, na vele jaren en een indrukwekkende boekenlijst later bent u nog steeds niet te stoppen. Ga zo door!!!

Hartelijke groeten,

Cora.20-06-2007 00:00:00
Rian van Horik schreef:
Dag mijnheer Klijn,
Via de krant las ik dat u een eigen website heeft. Gelijk even gekeken en met veel plezier heb ik zitten lezen. Erg leuk om zo van u ook eens een andere kant te leren kennen. We wisten natuurlijk wel dat u boeken schreef en piano speelde maar voor mij bent en blijft u nog steeds `mijn oude baas van Klijn B.V.` Een hartelijke groet van Theo, Rian, Laura, Remco en Simone van Horik uit Giessenburg. Het gaat u goed!23-05-2007 00:00:00
Jan W. Klijn schreef:
Bedankt voor jullie spontane reactie. Het vervolg van ’Rinus de koene strijder’, is inmiddels gereed en komt uit bij uitgeverij De Groot Goudriaan -Kok Kampen, dv in de loop van 2008. Het gaat heten: ’Rinus vindt zijn bestemming’, en is, al zeg ik het zelf, een heel mooi verhaal geworden met een verrassende afloop. Deze maand komt: ’Levensstrijd’, uit en ’Lars’, dat
helemaal herschreven is, en onderdeel is van een omnibus genaamd ’Waar liefde overwint’. Een hele drukte dus!
Hartelijke groet voor jullie drietjes, straks hopelijk viertjes.
Jan W. Klijn
22-05-2007 00:00:00
Wim Alblas schreef:
Hallo meneer Klijn,

Mooie informatieve website.
Leuk om u van een geheel andere kant bezig te zien.
Ik kijk uit naar het vervolg van Rinus, de koene strijder.

Een hartelijke groet van: Wim, Dinanda en Elze-Roza Alblas12-05-2007 00:00:00
kirsten schreef:
ha die lieve opa
wat staat u er leuk op die foto’s
ik wist nog niet dat u een site had
een dikke kus
u kleindochter
kirsten12-05-2007 00:00:00
Martijn Borsje schreef:
Beste meneer Klijn,
U webstite is heel mooi.
Ik heb twee boeken van u gekocht’’inprovisatie’’ en moord in de alblaserwaard.
Ik speel heel graag orgel.
en ik zit bij u kleindochter Thirza in de klas.

muziekale groetjes van
martijn borsje25-04-2007 00:00:00
Annelies schreef:
hej lief opaatje!!!
wat staat u er lief op, op de foto’s!!
nou ik ben trots op u hoor, een boek voor uw kleindochter schrijven...dat is nog al wat. nou heel veel liefs en xxx van liesje.25-04-2007 00:00:00
Thirza schreef:
lieve opa,
ik vind u website heel leuk!
en ik hoop dat er nog meer boeken van u worden verkocht!
want die zijn hartstikke leuk!
veel liefs van uw kleindochter Thirza.
16-04-2007 00:00:00
Hanno Bosch schreef:
Mooi vormgegeven en informatieve website, gefeliciteerd!

Succes met alles en tot ziens.

Hartelijke groeten,
Hanno Bosch14-04-2007 00:00:00
Martin Mans schreef:
Schitterende site, Jan! Gefeliciteerd! Veel succes op de digitale snelweg!

Martin26-03-2007 00:00:00
Wim de Penning schreef:
Beste Jan,
Gefeliciteerd met je nieuwe website. We hopen dat deze site er toe bijdraagt dat jouw boeken meer onder de aandacht van een groot lezerspubliek gebracht kunnen worden.

Hartelijke groet,
Wim de Penning
WIPEsoft00:00:00
Jan W. Klijn schreef:
Fijn, dat u onze site bezocht.
Wij stellen het zeer op prijs om een reactie van u in het gastenboek te mogen ontvangen.
Hartelijk dank en tot een volgend bezoek.
Info over de boeken van Jan W. Klijn

Tel 06 533 92 550  (Niet op zondag!)


Boeken van Jan W. Klijn te bestellen

bij de Boekhandel of via Bol.com