Gert Jan trilogie (UITVERKOCHT)

480 pagina's
ISBN: 978 90 5977 329 5


Details:

In drie vervolgdelen neemt auteur Jan W. Klijn de lezer mee door het leven van Gert Jan Beuzekom. In Gert Jan maken we kennis met de boerenknecht die zichzelf opwerkt tot zelfstandig boer en zich met succes op de veehandel stort. Zijn Vrouw Mar ziet het aan en bidt dat Gert Jan zal inzien dat hij niet kan op eigen kracht.
In het vervolgdeel De wenkende horizon wil Gert Jan het boerenleven in Zuid-Afrika van dichtbij zien. Hij besluit alleen te gaan; zijn vrouw en zoontje blijven achter op de boerderij in de Alblasserwaard. Kan Gert Jan er een nieuw bestaan opbouwen?
Het afsluitende deel, Lichtende einder, brengt het gezin Beuzekom uiteindelijk toch naar Zuid-Afrika. Mar, die nog niet van harte met hem meegaat, staat afwachtend tegenover de plannen van haar man. Zij is het ook die Gert Jan na drie jaren van hard werken in een vreemd land dat niet het hunne wordt, aanspoort terug te gaan naar hun 'eigen' Alblasserwaard. Maar teruggekomen moet Gert Jan leren en ervaren dat de échte lichtende einder meer biedt dan de aardse horizon.


Ook leverbaar:
Gert-Jan (Grote Letter Uitgave) € 24,50
De Wenkende Horizon (Grote Letter Uitgave) € 24,50
Lichtende einder (Grote Letter Uitgave) € 24,50
Lichtende einder (UITVERKOCHT) € 0,00
De Wenkende horizon (UITVERKOCHT) € 0,00
Gert Jan (UITVERKOCHT) € 0,00

Info over de boeken van Jan W. Klijn

Tel 06 533 92 550  (Niet op zondag!)


Boeken van Jan W. Klijn te bestellen

bij de Boekhandel of via Bol.com